Lapland House AB

Om oss Grillhytte Bekea Grill/Lusthus Dekea Vindskydd Kontakt Vilkår Tilbehør Galleri

Grillkåta Akea 9m2 (6-kant)

 

Grillhytte 9

10m² (6-kant)

 

Væg H: 1,2m

 


Grillhytte 17

17m² (8-kant)

 

Væg H: 1,2m

 

 


 

 

 

Væggene er lavet af halvrund 2x6” fyr med enkelt spuns. Taget er lavet i element, konstrueret i bloksystem som tåler stor belastning, hvilket er velegnet til de nordiske vejrforhold. Taget er lavet af ¾-6” panel med færdig monteret tagpap, som findes i forskellige farver. Opbevaringsrum findes over døren og er tilgængelig indefra.

 

Bænkene monteres rundt langs væggene og er lavet af 2x8” fyrplanker i bredden. Det er muligt at bestille bænke med ekstra planke så bænkene kan laves om til sovepladser och rustfri dørtrin.

 

Vinduer (3 stk. 6-kant, 4 stk. 8-kant) og døren har dobbelt termoglas. Døren har lås med 3 stk. nøgler, godkendt af forsikringsselskab. Grillhytten leveres med trægulv af høvlet 19x95 mm. Finns även heltäckande spontgolv mot avgift, med eller utan isolering.


Tegninger, mål og monteringsvejledning


  BBQ-grill

Grillen 6-kant/8-kant 

med 1 stk. justerbar firkantet til at grille og 2 runde til kogning (Disse er lavet i rustfrit stål) og askecontainer. Stativ er 60 høj og kan fastmonteres i gulvet. (Stativ är grå galvaniseret som standard, malet sort med ekstra gebyr.) Bordet rundt om grillen. Ekstra plader som yderligere forlænges med 13 cm plade under grillen skal bestilles separat.

Mere info.

 

Teleskopskorsten

Teleskopskorsten

6-kant/8-kant

(sortlakeret)

 

Justerbar teleskoskorsten med 45 grader krave for at sikre udsugning.

Mere info


 tradinne

 golv

 tradinne2

Copyright 2010 Laplandhouse AB